Büyükşehir Ziya Taşkent Konser Salonu müzik dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. Ricardo Moyano ve Mete Aslan, ud ve gitarı aynı sahnede buluşturdu. Latin ezgileri ve Türk melodilerinden oluşan repertuar izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Ricardo Moyano ve Mete Aslan konseri ile devam etti. Latin Amerika ve Türkiye’ye ait melodilerin aynı sahnede buluştuğu gecede, şarkı ve türkülerin harmonisi büyük beğeni kazandı. Solo performansların da sergilendiği konser kültür sanat dostlarından tam not aldı. Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren ikiliye teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Kasım Aksoy, günün anısına sanatçılara hediyelerini takdim etti.