Ziya Taşkent'te İlk Konser Salı

Büyükşehir Belediyesi Ziya Taşkent Klasik Müzik Konser Salonu, hizmete alınıyor. Sevilen sanatçılar Eda Karaytuğ ve Bekir Ünlüataer’in Ziya Taşkent’in bestelerini seslendireceği açılış programı, 8 Ekim Salı günü saat 19.00’da başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat hayatını daha da canlandıracak yeni bir yatırım daha hayata geçiriliyor,  Ziya Taşkent Klasik Müzik Konser Salonu hizmete alınıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gerçekleştirilen anket sonucunda, vatandaşlar tarafından şehrin önemli değerlerinden merhum sanatçı Ziya Taşkent’in adının verildiği konser salonu, 8 Ekim Salı günü, 19.00’da başlayacak açılış programıyla hizmete alınacak. Sevilen sanatçılar Eda Karaytuğ ve Bekir Ünlüataer’in, Ziya Taşkent’in bestelerini seslendireceği açılış programına katılım davetiyelidir” denildi.