Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, “Zabıta ekiplerimiz, toplu taşıma araçlarının ruhsat, tarife, güzergah dışı faaliyet, klima-kalorifer, ruhsat dışı fazla koltuk, hijyen ve temizlik yönünden denetimlerini gerçekleştirmektedir. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güven içerisinde seyahat etmeleri için denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Toplu taşımayı kullanan vatandaşların huzur ve güvenlerini sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirdiklerini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, toplu taşıma araçlarının yönetmeliklere uygunluklarını denetlediklerini söyledi.

Huzur ve güven için
Semih Bayraktar, “Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsatlandırılan toplu taşıma araçları, kurallara uygunluk yönünden denetlenmekte, kurallara uymayanlar hakkında tutanak tutulmakta ve cezai müeyyideler uygulanmaktadır. Zabıta ekiplerimiz, toplu taşıma araçlarının ruhsat, tarife, güzergah dışı faaliyet, klima-kalorifer, ruhsat dışı fazla koltuk, hijyen ve temizlik yönünden denetimlerini gerçekleştirmektedir. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güven içerisinde seyahat etmeleri için denetimlerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.