Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsamında denetim çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, denetimleri esnasında işyerlerine bilgilendirme broşürleri dağıtıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsamında denetim ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler gıda satışı yapan işletmelerde denetimler gerçekleştirirken aynı zamanda işletme personellerine koronavirüs tedbirlerinin yer aldığı bilgilendirme broşürleri dağıtmaya devam ediyor. Özellikle denetimlerinde sosyal mesafeye ve maske-eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulmasını isteyen zabıta ekipleri, şehir merkezinde ve 16 ilçenin tamamında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.