Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların moral ve motivasyonlarını arttırıcı bir etkinliği daha gerçekleştirdi. İşitme engelli 30 vatandaş düzenlenen buluşmada bir araya geldi; birbirleri ile tanışma fırsatı buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı engelli vatandaşların moral ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak işitme engelli 30 vatandaş Orman Park’ta düzenlenen programda bir araya geldi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris’in yer aldığı buluşmada birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirildi. Engelli vatandaşların birbirleri ile de tanışma fırsatı bulduğu programdan ötürü engelli yakınları Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.