Yerelde işbirliğini daha da güçlendireceğiz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun’u Afet ve Koordinasyon Merkezi’nde kabul etti. Kısa bir süre önce gerçekleştirilen MÜSİAD Genel Kurulu’nun ve yeni yönetim üyelerinin dernek için hayırlara vesile olması temennilerinde bulunan Başkan Toçoğlu, MÜSİAD’la işbirliği içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Çalışmaya devam
Ankara’da gerçekleştirilen 24. Olağan Genel Kurulu’nda yer aldıklarını belirten Coşkun, “Genel Kurulumuz çok coşkulu bir ortamda geçti. Sayın Cumhurbaşkanımız da teşrif ederek bu önemli günde yanımızda yer aldılar. Seçim sonucunda Abdurrahman Kaan bayrağı Nail Opak’tan devralarak yeni genel başkanımız oldu. Yeni genel başkanımızın da o gün yaptığı konuşmada vurguladığı gibi bizler MÜSİAD olarak her zaman hem kendimizin hem de ülkemizin gelişimi için gece gündüz çalışıyoruz. Sakarya’da da her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedeflerimize ulaşma noktasında sizlerle çalışıyor olmak ayrı bir mutluluk” ifadelerini kullandı.

Hayırlı olsun
MÜSİAD’ın büyük bir dayanışma örgütü olduğunu söyleyen Başkan Toçoğlu, “Dernek üyesi iş adamlarımız ülkemize, şehrimize katkı sunmak için mücadele ediyor. Kısa bir süre önce toplanan genel kurulu da yakından takip ettim. Genel Başkan seçilen Abdurrahman Kaan’ın ve yeni yönetim kurulunun dernek için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın genel kurulda yaptıkları konuşmada MÜSİAD’ın iş dünyası yanında toplumun tamamına yönelik olarak eğitim ve rehberlik çalışmaları gerçekleştirdiğini ifade ettiler. Şehrimizde de bunu çok net bir şekilde görüyoruz. Kendilerinin gelecekte de şehrimize her anlamda çok büyük hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Allah çalışmalarında kolaylıklar versin. Her zaman işbirliği içerisinde hareket ederek Sakaryamızı çok daha güzel günlere taşıyacağız” diye konuştu.