Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü’ne ulaşacak bisiklet ve yürüyüş yollarının Mithatpaşa Vagon Park’a olan kısmı kapsayan 1. Etabı için ihale gerçekleştirildi. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören’in Başkanlığı’nda gerçekleşen ihale için 5 firma teklif sundu.

5 firma katıldı
İhale hakkında açıklamalarda bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca’ya uzanacak projemiz için ihalemizi gerçekleştirdik. İlk olarak Mithatpaşa Vagon Park’a kadar olan kısım da yürüyüş yollarının yanı sıra bisiklet yolları da kazandıracağız. İhalemize 5 istekli teklif sundu. İnşallah komisyonumuzun gerekli değerlendirmelerinin ardından hemen çalışmalarımıza başlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

İhaleye katılan firmaların vermiş olduğu teklifler şu şekilde;

El-Mas Yapı Mühendislik LTD ŞTİ                                                         3.751.133,80 TL

MLA Yapı İnşaat TAAH. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ                                    3.365.687,53 TL

ANKE İnşaat ve Restorasyon SAN. TİC. LTD. ŞTİ                                4.444.742,24 TL

Hilal Çevre Düzenleme TEM. TAAH. TİC. NAK. LTD. ŞTİ                     3.644.686,45 TL