Basketbol takımıyla veda yemeğinde bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Futbol ve basketbolda elde ettiğimiz başarılar şehre bayram havası yaşattı. İnşallah her yıl başarılı sonuçlar elde ederek bu havayı sürdürürüz. Yeni kupalar, yeni hedefler, yeni başarılar için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, basketbol takımının düzenlediği veda yemeğine katıldı. Özküm Restoran’da gerçekleştirilen buluşmada Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve sporcular yer aldı. Şampiyonlukla noktalanan sezon dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Toçoğlu, gelen şampiyonluklarla şehirde bayram yaşandığını dile getirdi.

Bayram yaşadık
Başkan Toçoğlu, “Sezonun kapanış programında sizlerle birlikteyiz. Bu yıl sporda elde ettiğimiz başarılarla şehirde adeta bayram havası yaşandı. İnşallah her yıl başarılı sonuçlar elde eden bir kulüp oluruz. Şampiyonluk yaşadığımız bu sezonda hepinizin büyük emekleri var. Takımımızda devam edip etmeyecekler olacaktır. Ama bu takımın Süper Lig’e yükseldiği kadroda sizler yer aldınız. Bir kez daha emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Spor hayatlarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İki kupa
Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde tamamladı; “Yeni kurulan bir kulübüz. Kısa süre içerisinde müzemize ilk kupayı götürmüş olduk. Yeni kupalar, yeni hedefler, yeni başarılar için çalışmalara devam edeceğiz. İki şampiyonlukta şehrimize çok yakıştı. Gerçekten çok özlemişiz. İnşallah her alana yayılan hizmetlerimizin yanında sporda da başarılı sonuçlar elde ederek şehrimizin yüzünü güldüreceğiz. Bir kez daha şampiyonluğumuz hayırlı olsun.”