Yazlık'ın Altyapı Sorunu Çözülüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına devam ediyor. Yeni bir çalışmayı daha hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi, Yazlık bölgesinin altyapı sorununu çözüme kavuşturuyor. Yeni çalışma hakkında bilgi veren Başkan Zeki Toçoğlu, 16 Aralık Cuma günü saat 10.30’da temel atma töreni gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Toçoğlu, “İnşallah 16 Aralık Cuma günü Serdivan ilçemizde yeni bir hizmet hamlesi başlatıyoruz. Yazlık bölgemizin kanalizasyon sorununu kökten çözüme kavuşturacağız. Bize yaklaşık 13 milyon TL’ye mal olacak bu çalışmanın ardından, Yazlık bölgemizde artık böyle bir sorun ortadan kalkmış olacak. Cuma günü gerçekleştireceğimiz temel atma törenine hemşerimizi bekliyoruz” dedi.