Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında bölgeye 140 metre çapındaki dönel kavşak, 2 yeni köprü ve 4 yaya alt geçidi inşa edilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. 4 firmanın teklif sunduğu ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Yazlık Kavşağı’nda başlatacağımız çalışmalar için ihalemizi gerçekleştirdik. 140 metre çapındaki dönel kavşak, 2 yeni köprü ve 4 yaya alt geçidi için proje çalışmalarımızı daha önce tamamlamıştık. Bugün de ihalemizi yaptık. Komisyonumuzun 2. toplantısında gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra sonuçlar kamuoyuna duyurulacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yazlık Kavşağı’na inşa edilecek  yeni ulaşım projesi için ihaleye katılan firmalar ve ihale komisyonuna sundukları teklifler şu şekilde;
Ufuk Çınar – Tasarım İnşaat                                     3.918.000.00 TL

Ozan Savaş & Mossa İnş. Malz. İş Ortaklığı            3.850.000.00 TL

Kemal Okçuoğlu                                                       3.175.000.00 TL

Elmas Yapı Müh. Ltd. Şti.                                        3.485.000.00 TL