Büyükşehir Belediyesi SGM’ler ve Macera Park’ta yaz dönemi eğitimleri 13 bin 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yeni dönem kayıtlarının 16-29 Eylül tarihlerinde başlayacağı merkezler yine çocukların adresi olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı yoğun bir yaz dönemini geride bıraktı. Aile ve Çocuk Hizmletleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren merkezlerde yaz döneminde 6 hafta boyunca 44 farklı branşta 13 bin 200 öğrenci eğitimlere katılırken; çocuklar verimli bir yaz dönemi ile hem yeteneklerini keşfetti hem de yeni bilgiler öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise yeni dönem kayıtlarının 16-29 Eylül tarihlerinde alınmaya başlanacağı ifade edilerek, “Yaz kurslarında 13 bin 200 çocuğumuzla buluştuk ve çok verimli bir yaz dönemini geride bıraktık. Kurslarımıza ilgi gösteren tüm ailelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de Sosyal Gelişim Merkezlerimiz ve Macera Park şehrimizin hizmetinde olacak ve kayıtlarımız 16-29 Eylül tarihlerinde başlayacak. Eylül ayının sonunda ise yeni öğretim dönemimizde ilk ders zili çalacak” denildi.