Yaşlılara Anlamlı Hizmet

Yaşlılarımıza her türlü psikolojik destek
Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Hizmet Birimi’nin yaşlı vatandaşların hayat kalitesini yükseltmek adına çalıştığını ifade eden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaşlı Hizmet Birimi, yaşlılarımızın günlük hayatlarını kolaylaştırmak, yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek, ilgi, sevgi ve şefkatle onların onurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak, hayat kalitelerini yükseltmek ve kendi kabuklarına çekilmeden toplumla bütünleşmesini sağlamak amacıyla kuruldu. Yaşlı Hizmet Birimimizle yaşlılarımıza her türlü psikolojik destek veriyoruz. Doktorlarımız kontrollerini yapıyor, onlara refakat ediyoruz ve ekonomik destek sağlıyoruz. Yaşlılar Haftası nedeniyle çok güzel bir gezi düzenledik. Yaşlılarımıza, tesislerinde güzel bir gün yaşatmamıza yardımcı olan ve 5 yaşlımızın konaklamasına imkan tanıyan Kuzuluk Kaplıca Tesisleri’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program sonunda yaşlılar, kendilerine yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun olduklarını dile getirerek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na yapılan hizmetlerden ve gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür edip dua ettiler.