Maltepe Park’ta sığınmacı olarak Sakarya’da bulunan engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen programda konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Toplumumuzun tamamına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sadece şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı değil, savaş dolayısıyla ülkemize sığınan kardeşlerimizin de yanındayız. İnşallah bu noktada yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD-ASAM) işbirliği ile Maltepe Park’ta sığınmacı olarak Sakarya’da bulunan engelli vatandaşlara yönelik buluşma düzenlendi. Engelli bireylerin her şartta yanında olduklarını ifade eden Davut Yüce, ‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ düsturu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Yanınızdayız
Sığınmacılara yönelik sosyal çalışmaların önemine değinerek sözlerine başlayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak toplumumuzun tamamına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sadece şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı değil, savaş dolayısıyla ülkemize sığınan kardeşlerimizin de yanındayız. Bireysel olarak bizlere müracat eden, engeli dolayısıyla zorluk yaşayan sığınmacı kardeşlerimize yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bu noktada yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.