Büyükşehir Belediyesi YADEM tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik sürdürülen sinema günleri etkinlikleri devam ediyor. Son olarak OSM’de gerçekleştirilen etkinlikte yaşlı vatandaşlar ‘Yaşamın Kıyısında’ adlı filmi izlediler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi’nde 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik sürdürülen sinema günleri etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda son olarak YADEM’de eğitimlere katılan 50 kişi Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sinema etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe katılan yaşlılar ‘Yaşamın Kıyısında’ adlı filmi izlediler.

Her ay farklı bir film izleyecekler
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YADEM Koordinatörü Ömer Faruk Karataş, “YADEM olarak vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz devam ediyor. Geçen ay yaşlı üyelerimizi ilk kez sinema ile buluşturmuştuk. Yaşlılarımız sinema heyecanı yaşamaktan dolayı çok mutlu olmuşlardı. Bizde bu heyecanı düzenli bir hale getirmek için her ay yaşlı vatandaşlarımızla farklı bir film izleyeceğiz. OSM’de gerçekleştirilen bu ayki etkinliğimizde yaşlılarımızla ‘Yaşamın Kıyısında’ isimli filmi izledik. 50 yaşlı vatandaşımızın katıldığı sinema günü etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımızın 444 40 54 dâhili (3770) numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirler. Yaşlılarımıza dönük yapmış olduğumuz faaliyetleri sürdürerek, onların hayatlarına farklı heyecanlar katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.