Büyükşehir Belediyesi YADEM yeni dönem hazırlıklarına devam ediyor. Öksüzoğlu, “Yeni dönemde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Hobi kurslarımızın yanı sıra farklı buluşmalarla da yaşlılarımızın vakitlerini güzel geçirmelerine olanak sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaşlı Destek Merkezi, “Öpülesi Eller Başımızın Tacı” sloganıyla hizmetlerini sürdürüyor. Sakarya’da 65 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet sunan YADEM, ev temizliği, kişisel bakım, psikolojik destek, fizik tedavi, hastane refakati gibi ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Bunun yanında hobi kursları, doğa yürüyüşleri ve geziler, ücretsiz sağlık taramaları da 65 yaş ve üzeri vatandaşların katılabilecekleri etkinlikler arasında yer alıyor.

YADEM yeni döneme hazırlanıyor
Yeni dönem hakkında bilgiler veren Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, “Yeni dönemde YADEM olarak hizmetlerimiz devam edecek. Yaşlılarımıza ev temizliği, kişisel bakım, psikolojik destek, fizik tedavi ve hastane refakati gibi hizmetlerde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Yeni dönemde yaşlılarımıza kurslarımızın ve faaliyetlerimizin dışında önemli etkinliklerle de destek sağlayacağız. Sinema, doğa yürüyüşleri ve sağlık taramaları ile güzel vakit geçirmelerine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Her zaman destek
Öksüzoğlu, “18 personelimiz ve 3 aracımızın bulunduğu Yaşlı Destek Merkezi’nden hafta içi 08.30’dan 17.30’a kadar 444 40 54 numaralı telefondan ev temizlikleri, kişisel bakımları ve hastane refakatleri konusunda randevu alan vatandaşlarımız hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. YADEM olarak her sene geleneksel olarak düzenlenen Marmara Belediyeler Birliğinin “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” ödül töreninde “Sosyal Belediyecilik” alanında 2017 yılında 1. olarak bu başarıyı taçlandırdık. Büyüklerimiz başımızın tacıdır. Onlara her zaman destek olmalıyız ve sahipsiz bırakmamalıyız” dedi.