65 yaş üstü vatandaşlara yönelik her yıl düzenlenen ‘Yaşayan Tarih Gezileri’ kapsamında 100 vatandaş Safranbolu’yu ziyaret etti. Yaşlılar, UNESCO tarafından koruma altına alınan yerleri gezerek tarihleri konusunda bilgiler aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Her yıl düzenlenen ‘Yaşan Tarih Gezileri’ kapsamında 100 yaşlı Safranbolu’yu ziyaret ederek yaşayan mirasımızı öğrenme fırsatı yakaladılar. Safranbolu Hıdırlık Tepesi, Eski Çarşı, Cam Teras, İncekaya Su Kemeri, Kaymakamlar Konağını gibi UNESCO tarafından koruma altına alınan bu eşsiz güzellikleri gezen yaşlılar, böyle önemli bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Başkan Ekrem Yüce’ye ve YADEM personeline özel teşekkürlerini sundular.