Büyükşehir Belediyesi YADEM üyesi yaşlılar için düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşleri Akçay Deresi’nde devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) sağlıklı yaşam için yaşlıları doğayla buluşturuyor. Daha önce Acarlar Longozu’nda yürüyüş yapan ve doğanın keyfini çıkaran yaşlı vatandaşlar, bu kez de Akçay Deresi’ndeydi. Sağlık Kulübü tarafından fizik tedavi hizmeti alan yaşlılar için düzenlenen yürüyüşte doğal ile iç içe spor yapıp, keyifli vakitler geçirildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada “Yaşlılarımız için düzenlediğimiz etkinliklerle yaşlılarımıza sağlıklı yaşam desteği sunmayı, aynı zamanda sosyalleşmelerini hedefliyoruz. Başımızın tacı olan yaşlılarımız için çalışmalarımız devam edecek” denildi.