Akyazı, Kaynarca ve Söğütlü’nün muhtelif mahallelerinde görevli muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımızla yakaladığımız uyumun izleri şehrimizin tamamında hissediliyor. İlçelerimizde altyapı ve üstyapı da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni yılda da yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı, Söğütlü ve Kaynarca’nın muhtelif mahallelerinde görevli muhtarlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Akyazı’dan Seyfeler Mahalle Muhtarı Mehmet Aksoy, Akbalık Mahalle Muhtarı Rüstem Bilgi, Hastane Mahalle Muhtarı Ahmet Atalar, Boztepe Mahalle Muhtarı Halit Kansız, Yeni Mahalle Muhtarı Cavit Avcı, Söğütlü’den Sıraköy Mahalle Muhtarı Kamuran Akın, Soğucak Mahalle Muhtarı Mustafa Cengiz, Kaynarca’dan Ömerağa Mahalle Muhtarı Rıdvan Turgut, Kızılcaali Mahalle Muhtarı İbrahim Karaman ve beraberindekiler yer aldı. Muhtarlar mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Uyumla gelen hizmetler
Muhtarlarla iyi bir iletişim kurduklarını belirterek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımızla yakaladığımız uyum neticesinde mahallelerimizi hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Uyumun izleri şehrimizin tamamında hissediliyor. 16 ilçemizde de yatırımlarımız mevcut. Muhtarlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda da talep ve ihtiyaçları alıyor, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. İnşallah bu birlikteliğimiz devam edecek” diye konuştu.

Altyapı ve üstyapıya yatırımlar
“Akyazı’da altyapı ve üstyapıda önemli bir aşama katettik. SGM’yi hizmete aldık. Spor kompleksini kullanıma sunduk. Geçtiğimiz yıl 10 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Kaynarca’da ise geçtiğimiz günlerde Sapanca Gölümüzün suyunu ulaştıracak 10 milyonluk projemizi tamamladık. Yine 2017’de yaklaşık 7 milyonluk asfalt çalışmasını hayata geçirdik. Söğütlü’de altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl 1 milyonun üzerinde bir asfalt serimi gerçekleştirdik. Altyapının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarımız hızlanacak” dedi.