Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler otobüste yolculuk sırasında unutulan eşyaları muhafaza etmeye devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, kayıp olan eşyaları teslim almak isteyen vatandaşların gerekli doğrulamalar yapıldıktan sonra eşyalarına ulaşabilecekleri ifade edildi.

Kayıp eşyalar için
“Vatandaşlarımızın belediyemize ait otobüslerde yolculuk esnasında unuttuğu veya farkında olmadan düşürdüğü eşyalara ulaşabilmeleri artık çok daha kolay. Otobüs şoförlerimiz seferini tamamlarken; araç içerisinde unutulan eşyaları tespit ettiğinde bu eşyaları güvenli bir şekilde muhafaza edilmek üzere Toplu Taşıma Şube Müdürlüğüne teslim etmekte, kayıp eşyaların içerisinde sahiplerine ulaşılabilecek iletişim bilgileri bulunması halinde, görevli personellerimiz vasıtası ile kişilere bilgi verilmektedir” ifadelerine yer verildi.

ALO 153-1
“Vatandaşlarımız kayıp eşyaları için ALO 153-1 tuşlayarak Ulaşım Yönetim Merkezine ulaşabilir, operatörlerimiz aracılığı ile kayıp olan eşyaları ile ilgili bilgi alabilirler. Merkezimize başvurarak cüzdanını kaybeden Halil İbrahim amcamızın da cüzdanını kendisine teslim ettik. Vatandaşlarımızın en iyi şekilde memnuniyet almaları adına personellerimiz her zaman görev başında olacaktır” sözlerine yer verildi.