Ünlüataer Sakaryalılarla Buluşuyor

Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, başarılı sanatçı Bekir Ünlüataer’in konseri ile sona eriyor. 31 Ocak Cuma günü Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, saat 19.00’da başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, sevilen sanatçı Bekir Ünlüataer’in konseri ile sona eriyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “31 Ocak Cuma günü, sevilen sanatçı Bekir Ünlüataer konseri gerçekleştirilecektir. Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek program, saat 19.00’da başlayacaktır. Bekir Ünlüataer konserine katılmak isteyen vatandaşlarımız, biletlerini Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan temin edebilir” ifadeleri kullanıldı.