Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile TYP kapsamında çalışan personelin kişisel gelişimine destek olmak amacıyla ‘Değerler Eğitimi’ başlıklı seminer verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışan personele ‘Değerler Eğitimi’ başlıklı seminer verildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Alpay Şirin’in katılımıyla gerçekleşen programda 120 TYP personeli eğitim aldı. Altı ay sürecek eğitim programı kişisel hijyen, çevre temizliği, etkili iletişim, takım çalışması ve motivasyon başlıklı eğitim konularıyla devam edecek.