Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘İMOGA’ Koleksiyon Sergisi’nin açılış programı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törene kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘İMOGA’ Koleksiyon Sergisi’nin açılış töreni ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi. İMOGA Koleksiyon Sergisi, 22 Mayıs Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

25 Öncü İsim
Sergide Türk resim sanatına yön veren isimler arasında yer alan ve bugün hayatta olmayan Abidin Dino, Avni Arbaş, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Burhan Doğançay, Burhan Uygur, Cihat Burak, Elif Naci, Eren Eyüpoğlu, Ercüment Kalmık, Erol Akyavaş, Ferruh Başağa, Gül Derman, İlhami Ercivan, Kadri Özayten, Mehmet Pesen, Nail Payza, Nedim Günsür, Neşet Günal, Nurullah Berk, Özer Kabaş, Sabri Berkel, Semih Balcıoğlu, Turhan Selçuk, Zekai Ormancı ve Zühtü Müridoğlu’nun ölümsüz eserlerinden bir seçki sunuluyor.