Yazlık Caddesi ile Eski Kazımpaşa kavşaklarını birbirine bağlayan güzergahta çalışmalarının devam ettiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Yaklaşık 300 metrelik güzergahta orta refüj çalışması yapıyoruz. Araçların kontrollü geçişlerini sağlamak amacıyla güzergâh üzerine kavşak inşa ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Yazlık Caddesi ve Eski Kazımpaşa Caddesi kavşaklarını birbirine bağlayan güzergâhta devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pistil, “Yazlık Caddesi ve Eski Kazımpaşa Caddesi kavşaklarını birbirine bağlayan güzergahta orta refüj çalışması yapıyoruz. Güzergâhtaki trafik akışını daha kontrollü sağlamak amacıyla başlattığımız çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” diye konuştu.

Servis Araçlarına Park Alanı
Pistil, “Yazlık Caddesi ve Eski Kazımpaşa Caddesi kavşaklarını birbirlerine bağlayan güzergahta Yaklaşık 300 metrelik orta refüj çalışması yapıyoruz. Araçların kontrollü geçişlerini sağlamak amacıyla güzergâh üzerine kavşak  inşa ediyoruz. Ayrıca bölgedeki çalışmalarımız kapsamında Şeker İlköğretim Okulu olarak bilinen Tük- İş İlköğretim Okulu çevresinde de çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimiz güvenliğini sağlamak ve servis araçlarının parklanmasını disipline etmek amacıyla okul servis araçlarına parklanma alanı inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.