Toplu Taşımada Önceliğimiz Kalitedir

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezar Ercan, toplu taşıma araçlarında görevli şoförler ile Ormanpark’ta bir araya geldi. Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil ve şube müdürlerinin de yer aldığı istişare toplantısında, toplu taşımada vatandaş memnuniyetini maksimum seviyeye çıkartacak yeni çalışmalar ve geliştirilen yeni stratejiler görevli personel ile paylaşıldı. Programda Pistil, toplu taşıma araçlarında sürdürülen hijyen çalışmaları, araçların bakımları, klima ve diğer teknik detaylara dair yeni çerçeve planı da paylaştı.

Güvenli ve Güler Yüzlü Hizmet
Vatandaşlara daha da kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmanın öncelikleri olduğunu aktaran Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezar Ercan, “Toplu taşıma, belediye olarak yapmış olduğumuz en önemli ve hassasiyet gösterdiğimiz hizmetlerimizden bir tanesidir. Nitekim günde 30 bin vatandaşımızı otobüslerimizle taşıyor, onlarla yakın ilişkilerde bulunuyoruz. Güvenli ve güler yüzlü hizmet sunmak bizlerin önceliğidir. Hizmet kalitemizi sürekli arttırmak için şoförlerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz, motivasyonlarını arttırmak için eğitim ve sosyal faaliyetler düzenliyoruz. Çalışma disiplini sağlama açısından ihlalleri önleyici uygulamalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

Şoförlere 15 Temmuz Tebriği
Ercan, “Şoförlerimize yönelik anket çalışması başlattık. Gerek kişisel gerekse işle alakalı sorunları ve çözüm önerilerini alacağız. İnsan kaynakları birimimizce uzman ve bağımsız bir değerlendirme sonucuna göre gerekli düzenlemeler de yapılacak” şeklinde konuştu. Sezar Ercan konuşmasının sonunda darbe girişimi gecesi ve devamında düzenlenen demokrasi nöbetlerinde gece sabah saatlerine kadar süren ulaşım hizmetlerinde gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı şoför personelleri tebrik etti.