Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde eğitimler devam ediyor. Tomurcuk bu hafta toplam 305 minik öğrenci ile daha buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesi ilkokul öğrencilerine eğitimler sunmaya devam ediyor. Tomurcuk son olarak Fevzi Çakmak İlkokulu, Aşağıdere İlkokulu, Eser İlkokulu ve Karamış İlkokulu olmak üzere toplamda 305 minik öğrenci ile buluştu. Öğrencilere çevre bilinci hakkında bilgiler veren tomurcuk, ziyaret sonrası öğrencilere hediyeler takdim etti. Konu ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, çevreye duyarlı bireyleri yetiştirmeye devam edeceğiz. İnşallah daha nice ilkokullarda öğrencilerimize tomurcuk eğitimleri verilecektir.