Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı’yı makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz sporu için modern spor tesisleri inşa ettik. Hakem ve gözlemcilerimizi unutmadık. Derneğimiz için yeni bir hizmet binası kazandırdık. İnşallah desteklerimiz devam edecek” derken; Arıcı, Hakem ve Gözlemciler Evi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı’yı makamında ağırladı. Arıcı’ya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Sakarya Şube Başkanı Özgür Aygün ve hakemler eşlik etti. Arıcı, Hakem ve Gözlemciler Evi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, “Tüm Türkiye’ye örnek bir proje oldu. Tüm şehirlerin bunu kendi illerinde uygulaması gerekir. Hakem ve gözlemciler Sakarya’da olduğu gibi desteklenmeli” dedi.

Hakem ve gözlemcilerimizi unutmadık
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Sakarya gençlik ve spor şehri. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de spora ayrı bir önem atfediyoruz. Spor yatırımları gerçekleştiriyoruz. Sportif başarının tesisleşmeyle birlikte geleceğini de her fırsatta söylüyoruz. Ekrem Karaberberler Altyapı Tesisleri’ni Sakaryaspor’un hizmetine sunduk. Akyazı ve Taraklı’da sentetik sahalar inşa ettik. Harmanlıkspor’a yeni bir sentetik saha kazandırdık. Amatör spor kulüplerimizin yanında olduk. Sporun bir parçası olan hakem ve gözlemcilerimizi de unutmadık. Derneğimiz için yeni bir hizmet binası kazandırdık.  İnşallah desteklerimiz devam edecek” dedi.

Sakarya sporla anılmaya devam edecek
Başkan Zeki Toçoğlu, “Spora yaptığımız yatırımlarla şehrimizde var olan spor kültürünün tekrardan canlanmasını sağladık. Sakaryasporumuz 1. Lig için şampiyonluk mücadelesi verirken; Büyükşehir Basketbol Takımımız Süper Lig’de başarıyla mücadelesini sürdürüyor. Ayrıca bisikletle ilgili son dönemde önemli gelişmeler yaşadık. İnşallah Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde 2020 yılında Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Şehrimiz geçmişte olduğu gibi şimdi ve gelecekte de sporla anılmaya devam edecek” dedi.