AK Parti ilçe teşkilatları Başkan Toçoğlu'nu makamında ziyaret ettiler..

Başkanımızla gurur duyuyoruz

Söğütlü teşkilatının ardından Başkan Toçoğlu’nu bu kez Serdivan İlçe Teşkilatı makamında ziyaret etti. Toçoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının en fazla kendilerini sevindirdiğini belirten AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Serdivan’da uzun yıllar birlikte olduk. Kendisi bize çok şey öğretmiştir. Bizim üzerimizde fazlasıyla emeği vardır. Kendisine her zaman güvendik, inandık ve bugün bu makamda olması bizim için gurur verici bir tablodur. Başkanımızla tüm Serdivanlılar gurur duyuyor. Samimiyetini bizden hiçbir dönemde esirgemeyen başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz” diyerek duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Yapılan ziyaretlerden ötürü teşekkürlerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Biz büyük bir aileyiz. Bu makamlar herkese nasip olmuyor. Bu sebeple bu görev süresince emanete sahip çıkmak, bizlere yakışır hizmetler sunabilmek adına gece gündüz demeden çalışacağız. İnanıyorum ki hep birlikte büyük başarılara imza atacağız. Şehrimizi aydınlık yarınlara birlikte ulaştıracağız” dedi.