Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu’nda 8 aylık eğitimin sonucunda düzenlenen mezuniyet töreninde genç yetenekler mezuniyet belgelerini aldılar. Belge töreninin ardından sergilenen gösterimler izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Okulu’nun mezuniyet töreni düzenlendi. Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ve öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterimlerini içeren programa Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Kasım Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeteneklerini Sahnelediler
15 - 18 ve 18 yaş üstü olmak üzere iki grupta 8 aylık eğitim çalışmalarını tamamlayarak, mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, bitirme belgelerini aldılar. Programın devamında 15 – 18 yaş grubu öğrencileri, ‘Kulaktan Kulağa’ isimli oyunu sergiledi. Program 18 yaş üstü tiyatro öğrencilerinin sergilediği ‘Shakespeare’de Davetli mi’ isimli oyun ile sona erdi. Sahnelenen tiyatro gösterimlerinde genç yeteneklerin performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.