Teoman Duralı'ya Saygı Gecesi Bugün

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor. Ustalara Saygı etkinlikleri kapsamında daha önce Hilmi Yavuz, Rasim Özdenören, Halil İnalcık, Kemal Karpat, Ali Haydar Haksal ve Sadettin Ökden gibi Türkiye’nin önde gelen isimlerini Sakaryalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Nisan ayı kültür etkinlikleri kapsamında şimdi de Teoman Duralı’ya ‘Saygı Gecesi’ düzenleyecek Prof. Dr. Cengiz Çakmak (İstanbul Üniversitesi), Prof. Dr. Faruk Akyol (İstanbul Medeniyet Üniversitesi), Prof. Dr. Hakan Poyraz (Sakarya Üniversitesi), Prof. Dr. Sadık Türker (Kırklareli Üniversitesi) ve Doç. Dr. Oktay Taftalı (Kırklareli Üniversitesi), Teoman Duralı’yı tüm yönleriyle anlatacak. Saygı gecesi, bugün saat 20:00’da AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.