Sakarya’da tarımın daha ileri bir seviyeye gelmesi için Sakarya Ticaret Borsası ile işbirliği protokolü imzalayan Başkan Yüce, “Hem bitkisel hem de hayvansal üretimin endüstriyel boyutunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu ilerlemenin lokomotifi ise Sakarya Ticaret Borsasıdır. Bu kapsamda çok önem verdiğimiz Sakarya Ticaret Borsası ile dostluk, kardeşlik ve işbirliği kararlılığı doğrultusunda protokol imzaladık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Sakarya Ticaret Borsası arasında şehrin kalkınması, ortak faydalar ve projeler üretilmesi konusunda işbirliği protokolü gerçekleştirildi. AKOM’da yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Sakarya’da tarımsal faaliyetleri bir adım daha ileri taşımak istediklerini belirten Başkan Yüce, işbirliği anlaşmasının şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Ülkemizin önde gelen Şehirlerinden biri
Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryamızı daha ileri noktaya taşımak için sektörel bazda kurumlarla işbirliğini çok önemsiyoruz. Tarım sektörü özellikle Sakaryamız için olmazsa olmazımızdır. Sakarya, tarımsal faaliyetlerde ülkemizin önde gelen şehirlerindendir. Hem bitkisel hem de hayvansal üretimin endüstriyel boyutunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu ilerlemenin lokomotifi ise Sakarya Ticaret Borsasıdır. Bu kapsamda çok önem verdiğimiz Sakarya Ticaret Borsası ile dostluk, kardeşlik ve işbirliği kararlılığı doğrultusunda protokol imzaladık. Bu işbirliği protokolünün şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya için tarım çok önemli
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana hep tarımı ön planda tuttuk. Tarım ile gündeme gelmeye çalıştık. Bu sebeple Sakaryamız için tarım çok önemli bir konumdadır. Büyükşehir Belediye Başkanımız da tarımı çok önemsiyor. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile borsamızın birçok projesi örtüşüyor. Bu konuda yapacağımız işbirliği ile şehrimizi tarım ile teknolojiyi birleştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye desteklerinden ötürü teşekkürler ediyorum” dedi