Spor Tüm Engelleri Kaldırır

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı Selim Özen ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.  Gerçekleştirilen ziyarette kulüp çalışmaları ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgi veren Özen, “Kulübümüz bir yıl önce kuruldu. 8 farklı spor dalı ve 40 branşta 25 lisanslı sporcu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Paralimpik spor dallarıyla engellerin kaldırılabildiğine yakından tanık oluyoruz. Sosyal alandan uzak kalan engelli kardeşlerimizi sporla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Sorumluluklarımızın bilincindeyiz
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçları konusunda her kesime sorumluluklar düşüyor. Hükümetimiz de son dönemlerde engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarının iyileştirilmesi için önemli katkılar sunuyor. Gerek merkezi yönetimler, gerekse de yerel yönetimlerimiz engelli kardeşlerimize her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Sporun özgüveni arttırmanın yanı sıra, sosyalleşmeye olan katkısının da bilincindeyiz. Spor tüm engelleri kaldırır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadeleri kullandı. Ziyaretin sonunda sporcular Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti.