Sosyal Belediyecilikte Daha Kaliteli HizmetSosyal Belediyecilikte Daha K

Geyve’de sosyal hizmet tanıtımı
Ziyaretin ardından, hizmet tanıtım toplantısına geçildi. Geyve Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen, STK temsilcileri ve Geyve’de görev yapan tüm muhtarların katıldığı toplantıda konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi ve kurumlarımız tarafından vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin bilinmesi çok önemli. Bu kapsamda tüm ilçelerimizde bilgilendirme ve tanıtım toplantıları düzenliyoruz. Sosyal belediyecilik alanında daha kaliteli hizmet, herkese hizmet misyonu ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız, şehrimizde sosyal sorumluluk bilincinin daha da gelişmesine önemli katkı sağlayacaktır. Toplantılar sayesinde belediyelerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında hangi kurumların yardımcı olacağı konusunda ayrıntılı bilgi sahibi oluyor. Böylece, ortaya çıkacak sorunlara hızlı ve kesin çözümler sunulmuş oluyor. Amacımız, sosyal belediyecilikte daha kaliteli hizmet vererek, daha fazla vatandaşımıza ulaşmak ve sorunlara kalıcı çözümler getirmektir” ifadelerini kullandı.