Son İftar Karaman'da

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları sona eriyor. Ramazan ayının son iftar sofrası Karaman’da kuruluyor. Yapılan açıklamada, 6 Ağustos Salı günü Karaman Tes-iş Anadolu Lisesi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Karaman Buluşması’na tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 2010 yılından itibaren düzenlediği ‘Mahallemde İftar Var’ programları ile vatandaşları gönül sofralarında buluşturmayı sürdürüyor.  Ramazan ayında ilçelerde hazırlanan iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu kapsamda bu yıl tüm ilçelerde düzenlenen iftar programları Karaman’da son bulacak. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mahallemde İftar Var programları, her yıl daha kapsamlı bir şekilde düzenleniyor. 2013 Ramazan programları kapsamında 16 noktada kurulan gönül sofralarına, binlerce vatandaşımız misafir edildi. Ramazan ayının son iftar programı, 17. Buluşma, Karaman’da düzenlenecektir. 6 Ağustos Salı, Karaman Tes-iş Anadolu Lisesi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek iftar programına tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.