4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’nin nöbetçi birimleriyle hizmet sunacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “ALO 153 hattımız 7/24 aktif olacak. Hemşehrilerimizden gelen talep ve istekleri çözüme kavuşturacağız. Sosyal Hizmetler Dairemiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza YADEM marifetiyle ulaşacak. Yine Zabıta teşkilatımız denetim faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlara müdahalede bulunacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 Nisan Perşembe günü başlayacak ve 26 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek sokağa çıkma kısıtlaması süresince nöbetçi birimlerle hizmet sunacaklarını açıkladı. Vatandaşların yanında olacaklarını, talep ve ihtiyaçlarına çözümler üretmek için çalışacaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, tüm Sakaryalıları sağduyulu olmaya, tedbir ve kurallara uymaya davet etti.

Nöbetçi birimler teyakkuzda olacak
Büyükşehir Belediyesi’nin 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince hizmete devam edeceğini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “İnşallah nöbetçi birimlerimizle vatandaşlarımızın yanında olacağız. ALO 153 hattımız 7/24 aktif olacak. Hemşehrilerimizden gelen talep ve istekleri çözüme kavuşturacağız. Sosyal Hizmetler Dairemiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza YADEM marifetiyle ulaşacak. Yine Zabıta teşkilatımız denetim faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlara müdahalede bulunacak. Ayrıca toplu taşıma araçlarımız yine sağlık çalışanlarımıza hizmet sunacak. Hemşehrilerimiz müsterih olsun; biz ekiplerimizle sahada olacağız.” dedi.

450 bin aboneye kesintisiz su arzı
Türkiye’de öncü uzaktan çalışma sistemi ve son teknolojiyle musluklara en kaliteli içmesuyunu ulaştırdıklarını, 4 günlük kısıtlama süresince 450 bin abonenin mağduriyet yaşamaması adına gerekli hazırlıkların SASKİ marifetiyle tamamlandığını ifade eden Başkan Yüce, “Scada sistemimizle suyun yolculuğunu anlık olarak takip ediyoruz. Bunun yanı sıra kesintisiz su arzı için ekiplerimiz de teyakkuz halinde olacak. Kısa süre önce de abonelik işlemleri için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek vatandaşlarımıza tüm abonelik işlemlerini vezne ve kurumlara gitmeden e-devlet üzerinden yapma imkanını sunmuştuk. Herhangi bir olumsuzluk durumunda da yine SASKİ ALO 185 vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” dedi.