Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza attı; Engelli Hobi Kursları üyeleri için Sıra Gecesi düzenlendi. Gece boyunca Urfa Türkülerini seslendiren engelliler, çiğköfte yoğurdu, halay çekti. Kursiyerlerin performansları programın sonunda ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi bir ilke daha ev sahipliği yaptı. Engelli Hobi Kursları öğrencileri ve TRT sanatçılarından oluşan sıra gecesi ekibi ‘Engelsiz Sıra Gecesi’nde eşsiz bir programa imza attı. SGM Konferans Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşen buluşmada AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ilçe belediye başkanları, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, daire başkanları ve çok sayıda davetli de yer aldı.

Çiğ Köfte Yoğurdular
TRT Sanatçısı Şef İlker Gökkaya ve ekibinin öncülüğünde yöresel türkülerin seslendirildiği programda, engelli kursiyerler çiğ köfte de yoğurdu. Gece boyunca Urfa Türkülerini seslendiren kursiyerler daha sonra hazırladıkları çiğköfteleri katılımcılara takdim etti. Türküler eşliğinde halayların çekildiği gecenin sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Poyraz, Şef Gökkaya’ya günün anısına çiçek takdim etti.