Şiire Adanmış Bir Ömür

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı kültür etkinlikleri “Şiire Adanmış Bir Ömür” adlı panelle devam edecek. Şair Osman Sarı ve eserlerinin konuşulacağı panel, 27 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’da AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. Panele Prof. Dr. Ali Seyyar, Doç Dr. Yılmaz Daşçıoğlu, Osman Nalbant, Şair Arif Ay ve Şair Mustafa Aydoğan konuşmacı olarak katılacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk “Osman Sarı hocamız uzun yıllardır Sakarya Üniversitesi’nde öğretim elemanı olarak görev yapıyor. Eğitimci kimliğinin yanı sıra; kültürel anlamda da edebiyata güzel şiirler kazandıran bir şairimiz kendisi. Panelin çok güzel ve kültürel anlamada doyurucu olacağına inanıyor, tüm Sakaryalıları panele katılmaya davet ediyorum” dedi.