16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 12 Ekim Çarşamba günü iki programla devam edecek. Şiir Sunumları ve Dinleti ile başlayacak etkinlik takvimi kapsamında ‘15 Temmuz ve Türk Şiiri’ konulu panel de kültür sanat dostlarıyla buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, 12 Ekim Çarşamba günü iki programla devam edecek. İlk olarak saat 14.00’da Sakarya Üniversitesi Helikopter Pistinde gerçekleştirilecek programda Şairler Melih Tuğtağ, Mahmoud Al Taweel, İsmail Kılıçarslan, Muhammed Hac Bekri, Furkan Çalışkan, Fahreddin Shehu, Mustafa Akar, Gökhan Ergür, Sıddık Ertaş, Şafak Çelik, Sevgi Yerlioğlu ve Fazıl Baş şiirlerini katılımcıların beğenisine sunacak. Ardından Ricardo Moyano, Enver Mete Aslan ve Murat Süngü dinletilerle öğrencilere doyumsuz bir gün yaşatacak.

15 Temmuz’a Şiirsel Bakış
Günün ikinci programında ise saat 19.00’da ’15 Temmuz ve Türk Şiiri’ konulu panel gerçekleştirilecek. AKM’de düzenlenecek panele İsmail Kılıçarslan, Furkan Çalışkan ve Mustafa Akar konuşmacı olarak katılacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “16. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları’nda 12 Ekim Çarşamba günü iki etkinlik Sakaryalılar ile buluşacak. Sakarya Üniversitesi Helikopter Pistinde ve AKM’de gerçekleştireceğimiz programlarımıza tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.