Avrupa Gençlik Bakanlığı yetkilileri bir araya gelen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmalar ile ilgili misafir heyete bilgiler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Almanya Federal Cumhuriyeti Avrupa Gençlik Bakanlığı heyetini Sosyal Gelişim Merkezi’nde ağırladı. Gerçekleştirilen programda yabancı heyet Sosyal Gelişim Merkezi’ndeki incelemelerde bulundu ve öğrencilerin etkinliklerini izledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi Alman yetkililerin büyük beğenisini kazandı.

Uzman Eğitmen Kadrosu
Sosyal Gelişim Merkezi’nde yapılan eğitimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nde uzman eğitmen kadromuzla 7’den 70’e tüm Sakarya’ya hizmet sunuyoruz. Merkezimizde çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik projelerimiz artarak devam ediyor” diye konuştu. Yüce’nin konuşmasının ardından yabancı heyetten yapılan değerlendirmede; SGM’nin sosyal belediyecilikte örnek bir proje olduğuna dikkat çekildi ve benzer hizmetlerin Almanya’ya kazandırılması için girişimlerde bulunulacağı ifade edildi.