Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Sivil Savunma ve Deprem Haftası kapsamında İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti. Minik itfaiyeciler, yangın anında yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olurken, itfaiye aracı ve yangın söndürme ekipmanlarını tanıma fırsatı buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Sivil Savunma ve Deprem Haftası kapsamında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti.  Mutfak Sınıfı öğrencileri İtfaiyeciler için elmalı turta hazırlayarak ikram etti. SGM’li minikler ziyarette acil durumlarda neler yapılması gerektiği hakkında bilgi sahibi olurken, itfaiye aracı ve yangın söndürme ekipmanlarını tanıma fırsatı buldu. Minik itfaiyeciler hem öğrenirken hem de eğlenmenin ayrıcalığını yaşadı.