Sosyal Gelişim Merkezi’nde ikinci yarıyıl eğitimlerinin başladığını açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi; engellilerimizin, yaşlılarımızın, çocuklarımızın, hanım kardeşlerimizin, gençlerimizin ve ailelerimizin hizmetlerimizden yararlandıkları şehrin en büyük sosyal merkezidir. Tüm öğrenci, eğitmen ve yöneticilerimize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde ikinci yarıyıl eğitimleri başladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi; engellilerimizin, yaşlılarımızın, çocuklarımızın, hanım kardeşlerimizin, gençlerimizin ve ailelerimizin hizmetlerimizden yararlandıkları şehrin en büyük sosyal merkezidir. Sosyal Gelişim Merkezi ile artık sosyal hayatı canlı ve dinamik bir Sakarya’dan söz ediyoruz” diye konuştu.

25 Branşta 5 Bin Öğrenci
2. yarıyılda da aynı heyecan ve azimle çalışmalara devam edeceklerini de kaydeden Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nin çocuklarımızın okuldan geriye kalan zamanlarını faydalı bir şekilde geçirdikleri, burada mutlu oldukları bir merkezdir. Bugüne kadar yaklaşık 25 branşta, 5 bine yakın öğrencimizle bir araya geldik. Merkezimizde 2. dönem eğitimleri başladı. Tüm öğrenci, eğitmen ve yöneticilerimize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini konuştu.