Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Sinema Günleri ‘Ters Yüz’ filminin gösterimi ile başladı. Keyifli bir günü geride bırakan kursiyerler arkadaşları ile birlikte film seyretmenin mutluluğunu yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Sinema Günleri’nde ilk gösterim gerçekleştirildi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde ‘Ters Yüz’ animasyon filmini aileleri ile birlikte izleyen engelli vatandaşlar, keyifli bir günü geride bıraktı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Engelsiz Sinema Günleri 10 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek ‘Bolt’ filminin gösterimi ile devam edecektir. Etkinliğimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 281 88 05 nolu telefonu arayabilirler” ifadelerine yer verildi.