Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri çok çeşitli alanlarda gerçekleştirdikleri faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek bu kez ‘Mirasyedi’ isimli bir tiyatro oyunu sahnelediler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi çeşitli alanlarda gerçekleştirdiği faaliyetlerine devam ediyor. Tiyatro eğitimlerinin de verildiği SGM’de öğrenciler tarafından sahnelenen ‘Mirasyedi’ isimli oyun Sakaryalı çocuklarla buluştu.

Günümüz dünyasına eleştiri
Sosyal Gelişim Merkezi Geleneksel Sanatlar Atölyesi öğrencileri yoğun geçen çalışmaların ardından ‘Mirasyedi’ isimli oyunu Sakaryalı çocuklar için sahnelediler. Maddiyatın ve çıkarcılığın ön plana çıktığı günümüz dünyasının eleştirildiği tiyatro oyununu Seçkin Bayramoğlu yazıp yönetiyor. Minikler ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği oyun her seans sonunda izleyicilerden büyük alkış toplarken, Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri de emeklerinin karşılığını alkışlarla almanın mutluluğunu yaşadılar.