Maltepe Caddesi yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Başkan Toçoğlu, projenin kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Vatandaşlardan gelen, şehrin gelişimine katkı sağlayacak her projenin değerlendirileceğini de ifade eden Toçoğlu, “Biz istiyoruz ki şehrimizin geleceğini el birliği ile planlayalım, Sakarya’yı geleceğe birlikte hazırlayalım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Maltepe Caddesi yenileme çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Maltepe Mahallesi’ne ulaşım sağlayan Maltepe Caddesi’nde yeni bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz bölgede parke taşı söküm çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından yaklaşık 600 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğindeki cadde asfaltlanacak. Projemiz kapsamında bin ton asfalt kullanılacak” diye konuştu.

Vatandaşla işbirliği içerisindeyiz
Şehir genelindeki güzergâhlarda yenileme çalışmalarının devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Bir yandan şehrimize yeni arterler kazandırırken bir yandan da mevcut güzergâhlarda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimiz, esnafımız ve STK’larımızla işbirliği içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan gelen, şehrimize katkı sağlayacak her proje ile ilgili gerekli hazırlıkları yapıyor ve projeleri uygulamaya geçiriyoruz. Biz istiyoruz ki şehrimizin geleceğini el birliği ile planlayalım, Sakarya’yı geleceğe birlikte hazırlayalım. İnşallah şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Maltepe Caddesi yenileme çalışmamız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Maltepe Caddesi asfalt çalışması
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projenin ilk etabında Maltepe Caddesi’nde bulunan parke taşların söküm çalışması gerçekleştiriliyor. Ardından ekipler 600 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki cadde asfaltla kaplanacak. Fen İşleri’nden yapılan açıklamada çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.