İlçe Muhtarlar Derneği Başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya gelen Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, “Şehrimiz ortak paydasında birleşerek mahallelerimize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz bunun derdi içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı uyum ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, İlçe Muhtarlar Derneği Başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. AKOM’da gerçekleştirilen buluşmada Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Taha Toplu ve ilçelerin Muhtarlar Dernek Başkanları yer aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde hayata geçirdiği yatırımların masaya yatırıldığı buluşmada yeni yol haritasına dair de istişarelerde bulunuldu.

İstişare toplantısı
Toplantının ardından değerlendirmelerini paylaşan Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, “İlçelerimizde görevli olan Muhtarlar Dernek Başkanlarımızla istişare toplantısında bir araya geldik. İlk olarak Büyükşehir Belediyemizin tüm ilçelerde hayata geçirdiği yatırımlarla ilgili bir sunum yaptık. Ardından ihtiyaçların belirlenmesi adına talep ve istekleri masaya yatırdık. Hamdolsun çok verimli bir toplantı oldu. İnşallah belirli periyotlarla toplantılarımızı sürdürecek, şehrimizin gelişimi adına muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Uyum memnuniyet verici
Çelebi açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da her zaman ifade ettiği üzere muhtarlar bizim çözüm ortaklarımızdır. Şehrimiz ortak paydasında birleşerek mahallelerimize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz bunun derdi içerisindeyiz. Bugüne kadar geldiğimiz noktada da önemli bir mesafe katettiğimizi söyleyebilirim. Uyumumuz, diyaloğumuz, memnuniyet verici. İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı uyum ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizlerle birlikte olan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantılarımız devam edecek
Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ise; “Dernek başkanı arkadaşlarımızla birlikte böyle bir toplantıda yer almaktan büyük bir memnuniyet duyduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de toplantılarımızın devam etmesi yönünde bir karar çıktı. Bizler için çok sevindirici ve memnuniyet verici bir durum. Bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanımız Yusuf Çelebi’ye ve her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.