Şehrimizi Güzel Günlere Taşıyacağız

Has Parti İl Başkanı Osman İbrahim Baş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, HAS Parti yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Zeki Toçoğlu, “İnşallah milletimizin emanetine hep birlikte sahip çıkacağız. İçerisinde birlikte yaşadığımız şehrimizi hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağımıza inanıyorum. Halkın Sesi Partisi üyelerine de siyasi hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Has Parti İl Başkanı Osman İbrahim Baş ise “1 Kasım 2010 itibariyle kurulan Halkın Sesi Partisi olarak faaliyetlerimize başladık ve ilk olarak Valimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz çerçevesinde Başkanımızı da ziyaret etmek istedik” dedi. Osman İbrahim Baş, şehrin menfaatine olan her konuda da Büyükşehir Belediyesi’ne destek vereceklerini de sözlerine ekledi.