Büyükşehir Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dezenfekte ekipleri Çark Caddesi, Atatürk Bulvarı, Orhan Camii ve Şemsiyeli Park’ta dezenfekte ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehlikesine karşı her geçen gün tedbirleri arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çark Caddesi, Atatürk Bulvarı, Orhan Camii ile Şemsiyeli Park gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalar İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri tarafından yıkama, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüse karşı tedbirlerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Hiçbir virüs bizim alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Bu kapsamda her geçen gün tedbirlerimizi sıkılaştırıyor, olası bir salgını önleme amacıyla şehrimizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. İlk önce zaruri olarak dışarıya çıkma zorunda kalan vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı noktalar olmak üzere program çerçevesinde kaldırım ve yol yıkama, ilaçlama çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verildi.