Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah sporcularımız kısa süre içerisinde tam donanımlı tesislerine kavuşacak. Konaklama Tesisi, tribün binası ve biri antrenman için olmak üzere iki sahanın bulunduğu Sakaryaspor Altyapı Tesisleri şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan altyapı tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 20 dönüm arazi üzerinde hayata bulan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimiz içerisinde yer alacak konaklama binası kat yapım çalışmalarımız tamamlandı. Soyunma, dinlenme ve hakem odalarının bulunacağı yaklaşık 850 kişilik tribün binasında da çalışmalarımız sürüyor. Aynı zamanda da tesisimiz içerisinde yer alacak iki spor sahasında da çim serme çalışmalarına başlıyoruz” diye konuştu.

Tam donanımlı
Projenin tamamlanması ile şehrin tam donanımlı modern bir tesise kavuşacağını da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı sorumluluğunu üstlendiğimiz Sakaryaspor için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdik. İnşallah sporcularımız kısa süre içerisinde tam donanımlı tesislerine kavuşacak.  Konaklama Tesisi, tribün binası ve biri antrenman için olmak üzere iki sahanın bulunduğu Sakaryaspor Altyapı Tesisleri şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.