Sapanca Kültür Merkezi’nin yapımı için 13 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projesini kamuoyuna duyurduğumuz Sapanca Kültür Merkezi için 13 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. Sapanca’ya ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Sapanca Kültür Merkezi için 13 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda Sapanca Kültür Merkezi için çalışmalarımıza başlamıştık. Projelendirme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladık. Şimdi de Sapanca Kültür Merkezi için 13 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. Sapanca’ya ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeni Buluşma Noktası
Çayiçi Mahallesi’nde inşa edilecek proje hakkında açıklamalarda bulunan yapan Oktar, “Sapanca Kültür Merkezi’ni yaklaşık bin 500 metrekare alan üzerine inşa edeceğiz. Projede konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları yer alacak. İhalenin hemen ardından çalışmaları başlatacağız. Merkezimiz ilçede bulunan her kesimden hemşerimizin yeni buluşma noktası olacak. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak Sapanca Kültür Merkezini Sapancalıların kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.