AK Parti Adapazarı İlçe Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçe teşkilatlarımızla güzel işlere imza attık. Uyum içerisinde çalışmalarımızı hayata geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sandık odaklı değil, hizmet odaklı bir şekilde çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. Adapazarı İlçe Başkanı Kurtuluş ise çalışmaları hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Yönetimi ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, birim başkanları ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Köprü görevi üstleniyoruz
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, “İlçe yönetimi olarak 84 mahallemizde mahalle toplantılarını düzenlemeye başladık. Gittiğimiz her mahallede çaldığımız her kapıda Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyemizin Adapazarı’nda gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin varsa şikayetleri ilgili makamlara ulaştırmalarında köprü görevi üstleniyoruz. AK Parti 70. İl Danışma Toplantısı’nda gerçekleştirdiğiniz konuşma teşkilatımıza cesaret verdi. Genel Başkan Yardımcımız Ali ihsan Yavuz’un da belirttiği gibi; ödevlerimizi yapmalıyız. Teşkilat olarak vatandaşlarımıza partili belediyelerimizin yaptığı çalışmaları çok iyi anlatmalıyız” dedi.

Uyumumuz devam edecek
Başkan Toçoğlu, “AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatımız ve tüm ilçe teşkilatlarımızla güzel işlere imza attık. Uyum içerisinde çalışmalarımızı hayata geçirdik. AK Parti’nin hizmet aşkını ilçelerimize beraberce ulaştırdık. Teşkilat üyelerimizle sık sık bir araya geliyor, mahallelerimizden gelen talepleri alıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hizmet odaklı çalışma
“2019 mahalli idareler seçimleri yaklaştı. Her birimiz sürecin hassasiyetinin farkına varmalı ve bu süreçte üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmeliyiz. 16 ilçe teşkilatımızın da seçimlere hazır olduğuna inancım tam. Yaklaşan bu seçim atmosferinde teşkilat mensupları olarak her zamankinden daha fazla soğukkanlı ve kararlı olmalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi sandık esaslı çalışmak yerine hizmet odaklı çalışmalıyız. Hedefimiz Sakarya’da yine tüm ilçelerin AK Partili olmasıdır.”