Sanat Merkezi'ne Dönüşüyor

Modern sanat merkezi
Arazinin 5 bin 230 metrekare olduğunu belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Belediyemize tahsis edilen yerde modern bir Sanat Merkezi olacak. Bu sayede Sakarya’nın kültür ve sanat yaşamına yeni bir renk getireceğiz. Biz her zaman ifade ediyoruz, bizim amacımız halkımızın daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşamasına imkân sağlayacak projeleri hayata geçirmektir. İnşallah en kısa sürede inşa edeceğimiz Sanat Merkezi sayesinde vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacağız. Sakarya Sanat Merkezi ihalesini 6 Nisan’da gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimiz açısından büyük önem arz eden ve halkımızın hizmetine sunulacak olan bu arazinin Büyükşehir Belediyesi’ne devri konusunda desteklerini esirgemeyen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Bakanımız Mehdi Eker’e ve Sayın Milletvekillerimize tüm Sakaryalılar adına şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

İhale 6 Nisan’da
Eski TMO Binası’nın Sakarya Sanat Merkezi’ne dönüştürülmesi yapım işi ihalesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhale 06.04.2012 Cuma günü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. İhale için ayrıntılı bilgiye; Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 282 38 20 numaralı telefondan ya da Büyükşehir kurumsal web sitesi ihale duyuruları bölümünden ulaşılabilir.